Montare branula
Montarea unei branule presupune inserţia unui cateter într-o venă periferică cu scopul de a avea un acces venos permanent pe toată durata existenţei branulei.
1) Programare cu Prioritate
2) Efectuare unei fișe informative cu recomandări
3) Informare mai rapidă a rezultatelor investigațiilor
Solicită o programare!
Despre ofertă
Selectarea cateterului şi a locului de inserţie se va face în funcţie de tipul, durata şi frecvenţa tratamentului pe care pacientul le are prescrise, accesibilitatea patului venos al pacientului, vârsta şi constituţia fizică a pacientului. Dacă este posibil, se va alege o venă la braţul sau mâna nondominantă.
Locurile preferate de puncţionare venoasă sunt vena cefalică şi basilica a braţului şi cele de pe partea dorsală a mâinii. Se pot aborda şi venele de la nivelul piciorului, dar creşte riscul de tromboflebită. Un cateter periferic permite adminstrarea de soluţii lichide, sânge şi derivate din sânge, şi menţine accesul venos permanent. Inserţia unui cateter periferic este contraindicată la braţul sau mîna care prezintă leziuni, edeme, arsuri, la braţul sau mâna corespunzătoare plăgii operatorii la pacientele mastectomizate. De obicei, dacă o venă este lezată ( hematom, echimoza etc) se va alege un nou loc de puncţionare întotdeauna deasupra zonei lezate, niciodată sub zona lezată.
MedTime este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Realmed.